BiOBUDDi is genomineerd als finalist bij The Eco-Excellence Awards 2018!  

Het Nederlandse en milieuvriendelijke speelgoedmerk BiOBUDDi is genomineerd als finalist bij The Eco-Excellence Awards™ 2018 van NCW magazine binnen de categorie ‘Nursery Toys’. De winnaars worden op 11 september 2018 op de website van the Eco-Excellence Awards gepubliceerd.

 

De Eco-Excellence awards 2018

“Wij zijn zeer vereerd dat Natural CHILD World magazine, een platform dat honderden duurzame en sociaal verantwoordelijke producten en diensten beoordeeld, BiOBUDDi heeft genomineerd als finalist”, aldus Steven van Bommel, CEO van BiOBUDDi. “Wij doen er alles aan om duurzaam, sociaal verantwoordelijk, milieuvriendelijk, leerzaam en bio speelgoed te ontwikkelen dat niet schadelijk is voor het milieu.” De winnaars van The Eco-Excellence Awards worden gekozen door consumenten, retailers, experts en een celebrity panel.

 

Consumenten en retailers kunnen op ecoexcellenceawards.com op hun favoriete milieuvriendelijke, sociaal verantwoordelijke en duurzame producten, diensten, bedrijven en websites stemmen tot en met 31 augustus 2018.

 

Wie zijn BiOBUDDi en waar staan ze voor?

BiOBUDDi is de eerste en best verkopende speelgoedfabrikant van milieuvriendelijke blokken ter wereld. Het bedrijf doet er alles aan om educatief, veilig en duurzaam speelgoed te ontwikkelen voor kinderen van 1,5 tot 6 jaar dat niet schadelijk is voor het milieu. De blokken worden gemaakt van de restanten van de suikerrietplant en worden in Nederland geproduceerd. Het bedrijf biedt een breed scala van producten aan voor peuters en kleuters binnen de volgende categorieën: leren, leren creëren, leren bouwen, basisplaat, bibaboerderij en wildlife. De producten stimuleren de ontwikkeling van kinderen en maken leren leuk.

 

Voor meer informatie over de milieuvriendelijke en leerzame producten van BiOBUDDi, bezoek biobuddi.com, volg ons op  facebook, ons op Twitter,en Instagram.

 

Over Natural CHILD World magazine

Natural CHILD World’s ambitie is om ouders door middel van een platform te inspireren, te informeren en in contact te brengen met andere ouders, zodat zij gezamenlijk actie kunnen ondernemen om de toekomst van kinderen te verbeteren. Het platform is acht jaar geleden door hoofdredactrice Barbara Manconi ontwikkeld. Natural CHILD World boekt veel successen op het gebied van duurzaamheid, sociaal verantwoordelijkheid en helpt mensen en bedrijven die nieuwe, gezonde en slimme manieren ontwikkelen op het gebied van de ontwikkeling van kinderen.

 

The Eco-Excellence Awards is de enige van zijn soort en maakt het mogelijk voor consumenten om sociaal verantwoordelijke en milieuvriendelijke producten, diensten, bedrijven en websites te herkennen. Vorig jaar hebben meer dan 364.000 mensen gestemd en zijn 500 producten beoordeeld.

 

Kijk voor meer informatie op naturalchildworld.com of op ecoexcellenceawards.com

 

 

Related post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *