Nieuw: Juf Roos

Juf Roos is met 67 miljoen views dé YouTube-hit van 2018!

BiOBUDDi heeft 7 speciale Juf Roos sets ontwikkeld voor kinderen van 1,5 tot 6 jaar. Kinderen kunnen door middel van speciale blokjes, uitdrukkaartjes van Juf Roos en buurjongen Gijs en een grote kaart op de achterkant van de doos de verpakking hergebruiken en allerlei avonturen beleven. Daarnaast dragen de sets bij aan het tegengaan van papierverspilling van gezinnen!

Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Ze krijgt iedere dag bezoek van haar buurjongen Gijs en samen nemen ze kinderen mee naar een fantasiewereld waar de liedjes tot leven komen.

De Juf Roos speelgoedsets zijn vanaf oktober in de winkel verkrijgbaar bij Bruna en online bij IntertoysBol.com en op biobuddi.com!

Blijf geïnformeerd
via onze nieuwsbrief