Winnaar Eco-Excellence Awards!

BiOBUDDi heeft een Eco-Excellence Award gewonnen in de categorie ‘Nursery Toys’! De Eco-Excellence award is de hoogst gewaardeerde prijs voor milieuvriendelijk speelgoed in Amerika.

Steven van Bommel, ceo van BiOBUDDi: “We zijn ongelooflijk vereerd met het winnen van deze award. De organisatie heeft veel verantwoord en duurzaam speelgoed getest alvorens ons te nomineren voor de finale. Dat was al een hele eer, maar dat we de prijs dan ook nog winnen is helemaal geweldig nieuws. We doen er alles aan om milieuvriendelijk en verantwoord speelgoed op een zo goed mogelijke manier te ontwikkelen. Een prijs als deze zal ons een flinke duw in de rug geven op de Amerikaanse speelgoedmarkt.”

De producten van BiOBUDDi zijn gemaakt met restgrondstoffen uit suikerrietplanten. Dankzij een gepatenteerde productiewijze bereiken wij een aanzienlijke CO2-reductie ten opzichte van andere speelgoedfabrikanten.

De winnaars van The Eco-Excellence Awards van NCW Magazine werden gekozen door consumenten, retailers, experts en een celebrity panel. Consumenten en retailers konden stemmen op hun favoriete milieuvriendelijke en duurzame producten en bedrijven.

Wij zijn super trots dat wij een award hebben gewonnen en willen iedereen bedanken voor het stemmen op BiOBUDDi!

Blijf geïnformeerd
via onze nieuwsbrief