BiOBUDDi display

Presentatie is heel belangrijk in een winkel, daarom heeft BiOBUDDi veel aandacht besteed aan hun nieuwste productdisplay. Het is niet genoeg dat speelgoed veilig en leuk is; het moet ook aantrekkelijk zijn voor het oog van de ouder en het kind.

BiOBUDDi maakt duurzaam speelgoed gemaakt met liefde van de natuur! Onze productie maakt geen inbreuk op de voedselketen. Onze toewijding aan duurzaamheid en spelen maakt deel uit van ons DNA en we hopen anderen te inspireren om in deze passie te delen. We proberen altijd onze boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Daarom hebben we deze nieuwe productdisplay ontwikkeld. De productdisplay toont de speelgoeddozen, vertelt de boodschap en is handig en op maat gemaakt om in elke winkel te plaatsen.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt over deze productdisplay.

Klik hier en bekijk onze nieuwe display.

Blijf geïnformeerd
via onze nieuwsbrief