Hey, ben je up to date op alle nieuws?

BiOBUDDi onderscheidt zich van andere speelgoedfabrikanten door de materiaalkeuze en we zijn er trots op. Deze revolutionaire productiemethode is nieuw en zorgt voor de veiligheid die we nauwlettend in de gaten houden in Nederland. We willen voortdurend verbeteren om zowel de veiligheid als de kwaliteit van onze producten te waarborgen.

 

BiOBUDDi streeft naar een betere toekomst en ontwikkelt daarom milieuvriendelijke producten. Van onze biobased materialen tot onze productie in Nederland, we vergroten het bewustzijn over duurzaamheid en leveren onbetwistbare veilige producten. Wij geloven dat de beste manier om milieuverandering aan te moedigen is door goederen die mensen elke dag kopen en gebruiken.

 

Regelgevers waarschuwen steeds vaker voor onveilig speelgoed dat niet voldoet aan de veiligheidseisen. Speelgoed voor een 2 jarige bijvoorbeeld moet wel veilig zijn. De controles zijn aangescherpt met meer terugroepacties als gevolg. De wens voor milieuvriendelijker en veiliger speelgoed is volgens onderzoek steeds groter bij ouders.

 

Ons nieuwe “groene” biobased speelgoed is afgeleid van planten. De verpakking, stickers, instructies en andere materialen die wij gebruiken, zijn ook milieuvriendelijk. Onze toewijding aan duurzaamheid en spel maakt deel uit van ons DNA en we hopen anderen te inspireren om in deze passie te delen.

 

Nieuws artikelen:

The Dutch outfit BioBuddi is looking at strong growth in the US, the EU and increases in the UK as consumers demand more eco-conscious activity from their toys.

Eco friendly toys are going to be a new norm

Toy Company Already Using Renewable Materials Calls Out LEGO and Other Companies’ “Half-Hearted” Sustainability Measures

BioBuddi has been awarded the Eco-Excellence Award, an accolade recognised as the highest rated prize for environmentally friendly toys, in the category Nursery Toys.

Biobuddi wins prestigious toy award in America

Eco-Excellence Award win for BioBuddi will ‘fuel eco-friendly toy brand’s US growth’

Related post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *